Pixie Sportswear "Made in Amsterdam"

04 Jan 2017

Happy and healthy 2017!!

Het hele Pixie team wil jullie graag een inspirerend , gezond en sportief jaar toewensen.

Wij  hebben in dit nieuwe jaar al leuk nieuws te melden.

Pixie Sportswear vanaf nu 'Made in Amsterdam!

Pixie Sportswear is verhuisd en wordt vanaf nu gemaakt vanuit ons mooie atelier in Amsterdam. We zijn super trots op onze nieuwe werkplek en willen je als Nederlands kwaliteitsmerk voor betaalbare dans- en sportkleding natuurlijk graag blijvend voorzien van speciaal voor jou gemaakte, duurzame sportkleding en vanaf nu dus "made in Amsterdam".

Hierbij alvast een kleine impressie van het atelier.

Nieuwe collectie voor SS 2017.

Ook zijn we druk bezig met de ontwikkeling van de collectie voor Zomer 2017. Er zijn mooie nieuwe prints ontwikkeld die goed combineren bij onze  zwarte basics zoals de hardloopbroek en comfortpant.

Maar vergeet ook blauw niet, deze kleur wordt getipt als de modekleur voor zomer 2017. Alle soorten blauw zijn hip en onze nieuwe  blauwe snakeprint is prachtig te combineren met een navy supplex hardloopbroek of comfortpant, en weer eens wat anders dan zwart en vooral heel stijlvol.

Vanaf eind januari is de nieuwe collectie voor zomer 2017 verkrijgbaar op onze webshop Pixie.nl. Dan komen we natuurlijk bij je terug met een uitgebreide collectie presentatie.

 En voor de winter ........

Mocht de winter nog toeslaan en ben je op zoek naar een warme hardloopbroek dan kunnen wij  je onze thermo hardloopbroek met geruwde zachte binnenkant van harte aanbevelen. Heerlijk warm door de isolerende werking en zacht door de geruwde binnenkant met het stretch comfort dat jullie gewend zijn van de supplex.