Win een hardloopbroek met eigen reflecterende tekst van Pixie.nl

17 Oct 2017

Your time to Shine !

Deze week te winnen bij Hippeshops.nl een Pixie hardloopbroek met reflecterende eigen tekst. Zo kun jij je eigen unieke en gepersonaliseerde running pants ontwerpen waarmee je goed zichtbaar bent in het donker.

Wintertijd

Het reflecterend materiaal ziet er in daglicht uit als een mooie grijze print en reflecteert in het donker al het licht dat erop komt. Wel zo fijn nu het weer wintertijd wordt en je toch voor of na werktijd wilt blijven hardlopen. En waarom zou je dat met een saaie opdruk doen als je het helemaal zelf met je eigen tekst kunt personaliseren?

Winnen of niet langer wachten ?

Wil je meedoen met de winactie van Hippeshops.nl dan kan dat via onderstaande link . En wil je niet langer wachten dan kun je natuurlijk ook je eigen runningpants met reflecterende opdruk direct bestellen via deze link:

https://www.pixie.nl/catalogsearch/result/?q=reflecterend

De mogelijkheden zijn enorm, je kunt een hardloopbroek bestellen met je naarm, een cijfer, sterren of cirkels en ze zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en natuurlijk voor zowel mannen als vrouwen. Dus ga voor je eigen gepersonaliseerde broek deze herfst!

Hoe was ik een hardloopbroek met opdruk?

Je kunt de broek gewoon in de machine wassen op 30-40C. Draai de broek binnenste buiten, dan weet je zeker dat de print niet tegen knopen of ritsen van andere kledingstukken aan kan schuren tijdens het wassen. En niet in de droger, maar dat geldt voor alle sportkleding, om het ademende karakter van de stof te blijven behouden gewoon in de lucht laten drogen.

Veel plezier met sporten in het donker!!