Over Pixie

Een website volledig gericht op de sportieve vrouw, hoe geweldig klinkt dat? Het draait op pixie.nl om empowerment. Empowerment in het sporten, maar ook in de rest van je leven. Want hoe vind je eigenlijk de perfecte outfit, waar je je enorm comfortabel in voelt? En wat betekent een ‘gezond leven’ voor jou? Ieder lichaam en iedere geest is anders en daarom zal de een ook niet tevreden zijn met het leven hoe een ander dat leidt. 

De makers van Pixie onderscheiden zich door de focus te leggen op de moderne vrouw. Die vrouw die alle ballen van haar persoonlijke groei in de lucht probeert te houden, terwijl ze ook nog een gezin runt en haar werkgever tevreden probeert te houden. We brengen fitness, lifestyle, mode en gezondheid samen op één plek. Dus, we helpen je met het vinden van een perfect workout-schema én laten je zien wat makkelijke, gezonde en voedzame maaltijden bevatten. 

Voel je welkom op pixie.nl en domp je onder in de wereld van De sportieve vrouw, inclusief fitness, lifestyle, mode, gezondheid en meer!

Contact

Je kunt contact met ons opnemen via info@pixie.nl voor reclame verzoeken, opnamemogelijkheden en natuurlijk voor andere vragen.