Welkom bij het PIXIE Partner Programma!

Het PIXIE Partner Programma is gratis, het is gemakkelijk te gebruiken en kan een zeer leuke verdienste opleveren. 

Hoe werkt het Partner Programma van PIXIE?
Kies een van onze banners of link uit, die het beste past bij je website. Zodra een bezoeker van je website hierop klikt, wordt hij of zij naar PIXIE.NL gestuurd. Deze klik en de activiteit op onze website wordt getraced door ons partner programma. Zodra er een order wordt geplaatst in onze webshop via  jouw website, ontvang je hiervoor 10% commissie! Je kan ook onze banners of links verwerken in de nieuwsbrief die je verstuurd en ook als je nieuwsbrief lezers hierop klikken en een order plaatsen, ontvang jij hierover commissie. 

Ook jouw website bezoekers of nieuwsbrieflezers hebben voordeel aan het Partner Programma, als zij via jou website een order op PIXIE.NL plaatsen, ontvangen zij automatisch 10% korting! Hiervoor hoeven zij geen codes in te vullen en zo is het voordeliger om via jouw website een order te plaatsen. Zo kun je het ook mooi promoten zodat er via jouw website wordt besteld.

Hoe kan ik meedoen?
Ga naar 'Banners en Links' in het menu hiernaast. Kies uit ons brede aanbod van banners in allerlei formaten, de banner die het beste bij je doelgroep past. Kies voor een formaat wat opvalt op je website en plaats deze op een zichtbare positie. Kopiëer de broncode die eronder staat en plak dit op je website of in je nieuwsbrief plakken. 

Je kunt ook tekstlinks plaatsen.  Deze links zijn gekoppeld aan teksten, die je bezoekers aansporen tot klikken en de koopinteresse wekken zoals bijvoorbeeld:

  • * Koop nu je sportkleding bij PIXIE.NL!
  • * Hier vind je de nieuwe PIXIE Sportkleding collectie!
  • * PIXIE maakt jouw sportbroeken ook op maat, speciaal voor jou!

 Heb je hulp nodig of wil je eigen tekstlinks kunnen aanmaken, aarzel dan niet en neem even contact met ons op via e-mail: info@pixie.nl. Wij helpen je graag!

Wanneer ontvang ik provisie?
Geld verdienen wordt eenvoudig gemaakt. Voor elke aankoop die via jouw website wordt gegenereerd, ontvang je een commisie van 10% bij een gemiddeld aankoopbedrag van € 90. Dit gebeurt via cookies, de cookieduur is 30 dagen, dus als iemand op jouw banner heeft geklikt en pas na 29 dagen een bestelling plaatst dan ontvang je hierover toch nog provisie. Je kunt zelf inloggen en je statistieken bekijken waarop de clicks, verkopen, commissie wordt weergegeven. 30 dagen na de verkoop wordt het bedrag betaalbaar als deze niet is geretourneerd en kan er worden uitgekeerd zodra het minimum bedrag van € 25 is bereikt. De betaling wordt 1x per maand rond de 15e voldaan op het opgegeven bankrekeningnummer. PIXIE PARTNER PROGRAMMA
Partner Programma Commissie 10% Commissie voor elke verkoop die je aanbrengt
Uitbetalings minimum € 25,00 - Minimum bedrag voor uitbetaling.
Korting 10% korting op elk PIXIE product voor de klant