Wat is het vermogen van Tamara Elbaz?

white medication pill on green plastic container

De hele feministische beweging mag dan wel denderend populair zijn, maar lang niet iedereen is het eens met alles wat er in naar voren komt. Ook Tamara Elbaz heeft hier weleens iets op aan te merken. Zo leeft zij met het idee dat een man eigenlijk wel de ‘provider’ hoort te zijn. Met andere woorden, ze verdient haar eigen geld wel, maar dat haar aanstaande partner meer verdient dan zij, is eigenlijk wel een must.

Aan de ene kant klinkt het als iets heel begrijpelijks, maar aan de andere kant brengt het misschien ook wel wat twijfels omhoog. In het programma The Real Housewives of Amsterdam, waar Elbaz ook aan meedeed, gaat het namelijk om succesvolle vrouwen die zelf financieel onafhankelijkheid zijn en dat ook maar al te graag uitstralen. Maar goed, daar gaan we het deze blog niet over hebben. Wat we wél zullen doen, is je informeren over het vermogen van deze vrouw. Lees je gauw verder?

De baan van Tamara Elbaz

Elbaz is onder andere CEO van het supplementenbedrijf Mr. and Mrs. Green en heeft een populaire podcast genaamd ‘Geen Filter’. Ook heeft ze een boek geschreven en verdiend inkomsten uit sponsorovereenkomsten op haar sociale media. Ze heeft op Instagram al meer dan 100k volgers, wat over het algemeen wel tot een aantal goede deals kan leiden. Daarnaast is (of was) ze te zien in het programma The Real Housewives of Amsterdam en dat is ook niet gratis voor het bedrijf dat dit uitzendt. Laten we het erop houden dat de dames het niet slecht hebben.

Het vermogen van Tamara Elbaz

Hoewel exacte cijfers ontbreken, wordt aangenomen dat de financiële status van Elbaz haar luxe levensstijl ondersteunt. Ze heeft immers diverse inkomstenbronnen en een prominente rol in de media. Haar veelzijdigheid en ondernemingsgeest hebben bijgedragen aan haar succes in zowel de zakelijke als de entertainmentwereld.

Maar goed, jullie willen ongetwijfeld cijfers horen en dus zijn we wat verder gaan graven. We zijn tot de conclusie gekomen dat ze het goed geheim houdt. Natuurlijk is het meer dan minimumloon en natuurlijk is het meer dan wat de gemiddelde Nederlander verdiend. Anders profileer je jezelf ook niet als iemand die geld heeft. Bovendien geldt: je kan geen geld uitgeven wat je niet hebt. In Nederland zal je dan al snel in de problemen komen en sta je alweer 10-0 achter bij de Belastingdienst. Dus, je kan wel begrijpen dat dat het niet is en ook niet zal worden.

Negatieve aandacht is ook aandacht

Natuurlijk is het aan iemand zoals Tamara Elbaz om relevant te zijn en dat ook te blijven. Zonder publiek zal ze minder interessant zijn voor het grotere geheel en zullen er bijvoorbeeld minder sponsordeals worden afgenomen. Je zal jezelf dus in de media moeten blijven zien. Nu is het zo dat dat in haar geval niet altijd heel positief is geweest. Althans, dat is maar hoe je ernaar kijkt. Zo sprak ze zich in haar podcast met Maria Tailor over het ‘ouder wordende gezicht’ van Sophie Hilbrands. Hierop volgde een heleboel negatieve reacties op het duo, maar leidde het er ook weer toe dat ze te zien waren in de media. Snap je wat er gebeurt? Door onbewust of bewust dat soort uitspraken te doen, trigger je iets bij anderen, wat op zichzelf weer leidt tot publiciteit. Nou ja, we zijn benieuwd hoeveel en hoe vaak we nog van deze dame zullen horen. Jij ook?