Dionne Stax: vriend, carrière, gezinsleven, vermogen en meer feiten

Ons land kent meerdere succesvolle presentatrices. Ze vormen het boegbeeld van grote zenders en presenteren de sterren van de hemel. Eén van deze presentatrices is Dionne Stax. Deze blonde dame zit inmiddels al jaren in het vak en lijkt voorlopig ook nog niet van de telvisie te verdwijnen.

In deze blog zullen we je van alles over Dionne Stax vertellen. Van het begin van haar carrière tot het punt waar we nu zijn: van allerlei informatie zal de revue passeren. En, omdat we het altijd leuk vinden om te kijken hoe het er op persoonlijk gebied aan toe gaat, zullen we daar ook het een en ander over vertellen.

Back to basic

Met Stax is het eerlijk gezegd niet absoluut niet ‘basic’, maar wat we wel met back to basic bedoelen is dat we teruggaan naar de basis. Met andere woorden, hoe is Dionne Stax beland op de plek waar ze zich nu bevindt?

Stax werd op 22 april 1985 geboren in Boxmeer. Haar ouders werden op dit moment voor de tweede keer ouders, Stax heeft namelijk nog een oudere zus genaamd Charlotte. Na haar jeugd zou ze in Tilburg beginnen met een studie in Communicatiewetenschappen. Uiteindelijk studeert ze af aan de UvA, of te wel de Universiteit van Amsterdam.

Carrière

Bij veel mensen begint je carrière op het moment dat je afstudeert, zo ook bij Dionne Stax. Het duurde overigens even voordat ze kwam waar ze kwam, maar via de NOS rolde ze de televisiewereld in. De NOS Headlines was de plek waar ze eens een stage mocht lopen. Van die plek ging ze uiteindelijk door naar redacteur van het Binnenlandse nieuws (2012), werd ze presentator en verslaggever bij NOSop3, tot het moment daar kwam. In 2013 mocht Stax zich aansluiten bij het presentatorenteam van hét NOS Journaal. Je weet wel, dat journaal waar dagelijks honderdduizenden mensen naar kijken.

Maar bij de NOS bleef het niet, nee, ze ging ook aan de slag met haar carrière als presentator bij verschillende programma’s. Eerder betrof dit onder andere ‘Eerste Hulp bij Ongevallen’, nu kan je denken aan:

  • De Nieuwe Vermeer
  • Droomhuis gezocht
  • Van onschatbare waarde
  • ARIA

Allemaal redelijk grote programma’s waarbij de Omroep Max ongetwijfeld blij is dat ze Stax hebben kunnen regelen voor haar presentatorschap. Stax staat namelijk bekend om haar professionele en charmante uitstraling. Inmiddels is haar naam, of in ieder geval haar gezicht, bekend bij een groot gedeelte van de Nederlandse bevolking. Echt fantastisch, nietwaar?

Vriend

Een vraag die bij ons dan meteen omhoogkomt, is of Stax dan wellicht ook een vriend heeft? Ze is immers geliefd bij velen en velen van hen, zullen het niet erg vinden om een beschuitje met haar te delen, if you know what we mean. Helaas voor hen is Stax sinds een aantal jaar en nog altijd gelukkig met haar vriend Steven. Hoewel de eerste vakantie samen door een allergische reactie op zonnebrand bij Stax niet echt tot romantische taferelen leidde, lijkt het stel nog steeds erg gelukkig te zijn. We hebben een heerlijk zoetsappig kiekje voor je op gezocht en hieronder neergezet.

Gezinsleven

Dionne wordt in 2024 alweer 39 jaar. Het is niet dat we hier iets van vinden, maar veel mensen van rond deze leeftijd startten een gezin. Stax heeft, voor zover wij weten, geen kinderen. Al hoewel er weleens berichten verschenen die het tegengestelde vertelden. Zo zou ze enkele keren zwanger zijn geweest (wat dus niet waar is). We weten overigens ook niet of Stax een grote kinderwens heeft en omdat dit soort onderwerpen altijd gevoelig liggen, gaan we er ook niet naar neuzen en laten we het op het punt dat Dionne Stax nu in ieder geval geen kinderen heeft. Dat staat dus los van het feit of ze dat wenst ja of nee.

Vermogen

We gaan verder met het volgende punt ‘op de agenda’ en dat is het vermogen van Stax. Hoewel we dit zelf eigenlijk altijd het minst interessante punt vinden, hebben we desalniettemin ons best gedaan om er het een en ander over op te zoeken. Maar goed, in enkele zin moeten we je hierin teleurstellen, want zo veel is er niet bekend over dat onderwerp. We weten niet hoeveel ze verdiend, hoe veel waarde zoiets als haar huis heeft en hoeveel nullen er op haar bankrekening te vinden zijn. Wat we je wel kunnen vertellen is dat dj en vriendlief Steven Jansen het ook niet slecht heeft. Hij zou volgens sommige juice kanalen in een riant onderkomen wonen. Of zij bij hem inwoont, weten we overigens niet.

Conclusie

Dus, al met al kunnen we concluderen dat Dionne Stax een veelzijdige en geliefde televisiepersoonlijkheid in Nederland is. Met haar professionele presentatiestijl en charmante uitstraling heeft ze een prominente plaats verworven in de Nederlandse mediawereld. Haar succes als nieuwslezeres en presentatrice toont haar talent en toewijding aan haar vak. Stax wordt bewonderd door kijkers vanwege haar betrokkenheid en empathie. We wensen haar, en haar geliefde, al het geluk toe in de toekomst.