3 mins read

Melisa Schaufeli: afkomst, partner en meer

Waarschijnlijk ken je Melisa Schaufeli van het programma Andy & Melisa, waar het koppel op de voet wordt gevolgd in van alles dat ze ondernemen. Ondanks haar (ietwat ingewikkelde) relatie met Andy, heeft Melisa zelf ook al veel succes geboekt in haar leven.

In deze blog zullen we verschillende aspecten van haar leven onder de loep nemen. Zo zullen we spreken over haar relatie met Andy, maar ook over haar kinderen en nog veel meer. Ben je net zo geïnteresseerd als wij in het leven van Melisa? Lees dan gauw verder!

Wie is Melisa Schaufeli?

Allereerst zullen we je (hopelijk) verblijden met een reminder aan wie Melisa Schaufeli ook alweer is.

Vandaag de dag runt Melisa Schaufeli een succesvolle kapperszaak én is ze bijna jaarlijks te zien in het televisieprogramma ‘Andy en Melisa‘. Hier zie je haar leven en komen onder andere ook een aantal van haar kinderen voorbij. In ieder geval heeft ze een opvallende persoonlijkheid, is ze absoluut niet op haar mondje gevallen en is ze geregeld het onderwerp van gesprek. Een gesprek bij een programma als RTL Boulevard, hebben we het dan over. Zo sprak ze zich laatst nog op een ‘woedende’ manier uit over dat haar gegevens over bilimplantaten waren gelekt.

Toch was ze al lang voor haar recentelijke succes op televisie te zien. Zo deed ze mee aan het programma ‘De Gouden Kooi‘ en zoiets als ‘Jouw vrouw, mijn vrouw VIPS‘. Ook heeft ze al zo’n twintig jaar geleden als model geposeerd voor de Playboy. Hoe dan ook is ze dus al jaren ‘relevant’.

Afkomst

Melisa is geboren in 1980, dat haar inmiddels alweer 43 jaar maakt. Ze is op 15 juli jarig en viert dit naar ons weten vaak met haar eigen gezin. Hoewel haar leeftijd natuurlijk geen geheim is, zal de gemiddelde vrouw van haar leeftijd er niet mee te koop staan. Anyway, dat is niet waar we met dit stukje heen willen. We zijn namelijk wel benieuwd naar waar Melisa eigenlijk vandaan komt.

Helaas is het antwoord op deze vraag wat, tja, teleurstellend. Zo weten we dat ze oorspronkelijk uit Apeldoorn komt. Maar, van wie ze bijvoorbeeld haar mooie ogen heeft, is ons niet bekend. Althans, heel af en toe deelt ze wel een kiekje van haar ouders, maar over hen weten we weinig. Of dit een bewuste keuze is, weten we niet, al maakt het ons aan de andere kant ook niet heel veel uit. Wellicht komt ze nog een keer met een biografie of iets dergelijks.

Partner

Iets, of eigenlijk iemand, waar we dan weer wel heel van weten, is haar partner. Andy van der Meijde is zijn naam. Het stel is al since forever samen, is zelfs even getrouwd geweest, maar nu weer gescheiden, al delen ze hun leven nog wel samen. Snap jij het nog? Nee, nou wij ook niet (of misschien stiekem wel een beetje).

Wie is Andy?

Andy van der Meijde is een voormalig Nederlands profvoetballer. Hij werd geboren op 30 september 1979 in Arnhem. Van der Meijde speelde als rechtsbuiten en had een carrière die hem bij verschillende clubs bracht, waaronder Ajax, FC Twente, Inter Milan en Everton. Hij is vooral bekend om zijn tijd bij Ajax, waar hij grote successen behaalde. Na zijn voetbalcarrière heeft Andy van der Meijde ook deelgenomen aan televisieprogramma’s en zijn levensverhaal gedeeld in een boek en documentaire, waarin hij openhartig sprak over zijn persoonlijke uitdagingen buiten het voetbal.

Tegenwoordig is hij dus echt een ‘publiekelijk’ persoon, of hoe je dat ook wil noemen. In ieder geval lijkt hij gelukkig te zijn met het (samengestelde) gezin waarin hij zich nu verkeert.

Kinderen

In zijn totaliteit heeft Melisa drie kinderen gekregen, waarvan twee samen met Andy. We hebben het over dochters Lily Fay en Roxy. Deze bevinden zich beide in hun tienerjaren. Het zijn twee knappe verschijningen die zeker weten hoe ze zich leuk kunnen kleden. Kijk maar eens op onderstaande foto, waar Melisa poseert met haar twee dochters.

Echter is er dus nog een derde kind, een zoon, van wie Andy niet de vader is. Deze kreeg Melisa al in 2006, ver voor haar relatie met Andy. Een aantal jaar geleden bleek dat de vader van Nino, want zo heet deze zoon, de Van Gogh-dief Octave ‘Okkie’ Durham is. Nino werd dus geboren ná de roof. Melisa doet er allemaal niet zo moeilijk over. Echter werd Nino wel een tijdje gepest toen de (vermoedelijke) gevangenisstraf van zijn vader in het nieuws kwam. Hier wist hij tot die tijd niks van af.

Opvallend is dat hij op zijn Instagram profiel, zijn naam weergeeft als Nino Schaufeli Van der Meijde. Wellicht is er toch het een en ander voorgevallen, waar we niks vanaf weten. Ach, we gunnen zowel Melisa als Nino het beste. Zal ons wat aangaan waarom hij die twee achternamen er heeft staan.

Toekomstperspectief

We zullen nog niet van Melisa ‘af zijn’. Ze blijft net als haar levenspartner (we weten niet hoe we het anders moeten noemen) Andy een publiekelijk persoon. Misschien komt er nog een vijfde seizoen van hun gezamenlijke programma aan, misschien ook niet. Verder zal Melisa druk blijven met haar kapsalon en op die manier haar slag slaan. Nog een laatste, grappig feitje, is dat volkszanger Rik Nijman zijn bekendheid door het programma verwierf. Hij staat nog steeds in de bio op de Instagram van Melisa, dus ze zullen wel een goede band hebben.

Latest from Blog